rv
Volledig scherm
© rv

De neef van Khabib door McGregor toegetakeld, de Tsjetsjeen die opschept dat hij Conor te grazen nam: alles wat je nog niet wist over het meest geschifte titelgevecht ooit

Net wanneer de hele wereld het voorbije weekend naar het kooivechten keek, liep het grondig mis. Nadat Khabib Nurmagomedov de vuilbekkende Conor McGregor een lesje leerde, ontstond er in en rond het octagon een ongezien en hallucinant straatgevecht. Niet het beeld dat het UFC (Ultimate Fighting Championship) wil uitdragen, of net wel? Eén ding is wel zeker: deze scenarioschrijver is goud waard. Een reconstructie.

55 reacties

  • maarten impens

    6 jaar geleden
    Zalig...
  • Kristof Van Dam

    6 jaar geleden
    Wie geniet hier nu van, geweld promoten...
  • Christophe Vandepoel

    6 jaar geleden
    haji najib Wat bedoeld ge met beste kooivechter ooit? Veel van zijn tijd in de kooi is die bezig met het proberen iemand op de grond te krijgen of te houden zonder al teveel schade toe te brengen. Meer dan de helft van zijn winsten in de UFC zijn op jury beslissing. Wil zeggen dat hij het niet kon afmaken. Vergelijk dat maar eens met Conor die 4x op 25 verloren heeft dmv submissie en slechts 2x op 25 een jurybeslissing nodig had, de rest is allemaal op KO of TKO.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Los dat simpel op. Levenslang verbod om welke sport dan ook nog in competitie te beoefenen.
  • Marie De leebeeck

    6 jaar geleden
    Les in respect gekregen die mc gregor en zijn entourage,khabib is een waardig man met de juiste waarden!