Vuilniszakken 'bewijzen' het: Kris Peeters woont wel in Antwerpen

Kris Peeters (CD&V) kreeg het afgelopen week even warm in 'Het Grootste Debat' van VTM NIEUWS'. Daar kon hij de perceptie dat hij niet echt in Antwerpen woont maar moeilijk wegwerken. In ‘Jambers in de Politiek’ 'bewijst' de kandidaat-burgemeester alleszins dat hij effectief in Antwerpen woont. Hij zet er zelfs de vuilniszakken buiten.

87 reacties

  • Liliane Vervliet

    6 jaar geleden
    Dit is echt belachelijk Chris.,Als je zo papier buiten zet laat de ophaaldienst het staan PLUS een gasboete.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Het zal de laatste keer geweest zijn in Antwerpen. Volgende week kan hij terug in Puurs zijn vuilzakken gaan buitenzetten.
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Jan Gerets : Bedankt voor uw reactie al heeft een nuchter denkend iemand al lang door hoe de vork in de steel zit bij meneer Peeters. Uw uitleg klopt, jammer genoeg, nagenoeg helemaal!
  • Willy Schollaert

    6 jaar geleden
    Sorry ze... maar al die mediaaandacht voor Antwerpen en zijn politiekers die daar een spelletje spelen. En nu nog de Jambers die op 73 nog ff langs de kassa gaat passeren... VLAENDEREN is groter van Antwerpen hé.
  • No�l Dierickx

    6 jaar geleden
    Als gepensioneerde draag ik alle dagen van de week een sweatshirt en een jeansbroek, maar als ik mijn afval buitenzet draag ik net als mijnheer Peeters speciaal mijn mooiste kostuum, inclusief pas gestreken hemd en das, eens die karwei gedaan ga ik me terug omkleden...