Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vandoorne volgende week voorgesteld als tweede rijder Formule E-team HWA?

Formule 1Het blijft voorlopig onduidelijk of Stoffel Vandoorne zijn carrière verderzet in de Formule E, het kampioenschap voor electrische racewagens. De West-Vlaming wordt nadrukkelijk gelinkt aan het nieuwe HWA-team, dat verbonden is aan Mercedes. De renstal stelde vandaag zijn wagen én eerste rijder, de Brit Gary Paffett, voor. 

16 reacties

  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    Nand, treintje rijden?? er zit een pak meer spanning in de FE dan in de F1!! De F1 dat is pas een voorbeeld van hoe het niet moet!! op zijn treintjes dus!! en niet elk circuit is goed in de FE ok, maar daar werken ze nog aan!! vergeet niet dat de FE nog steeds in zijn groei fase zit he!!. maar binnen enkele jaren zullen ze wel al meer op circuits te zien zijn!! zoals type Zolder, Assen etc. geduld met de FE komt het wel goed!!
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    E formule is treintje rijden en dan is alles gezegd.
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Haha, Stoffeltje gaat dus rijden met batterijen van dat springende adhd konijntje? Zijn fans kunnen nu al uitvluchten en smoezen beginnen te verzinnen als ook dit mislukt. Stroomtekort, verlengsnoer te kort,......
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    dan gaan we maar mee met Stoffel en naar de E formule kijken dat is toch de toekomst hopelijk krijgt hij daar wel de kans zich te laten opmerken
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Ik heb altijd het vermoeden gehad dat de auto van Alonso beter was dan die van Stoffel. Mijn vermoeden werd bevestigd als je de tijden vergelijkt die Lando Norris reed met de wagen van Alonso tegenover Stoffel en nu met de wagen van Stoffel tegenover Alonso. Hij rijdt nu ook laatste. Stoffel werd van dag één benadeeld.