© BFM

Auto geplet tussen trucks in Craeybeckxtunnel: twee rijstroken versperd op E19 richting Antwerpen

Door een ongeval op de E19 richting Antwerpen, net aan het begin van de Craeybeckxtunnel, is er veel verkeershinder. Twee rijstroken zijn momenteel versperd. Wie er in de file staat, moet nu al een uur aanschuiven.

jvo

Op de E19 Brussel-Antwerpen is omstreeks 15.30 uur een kleine kettingbotsing gebeurd in de Craeybeckxtunnel. Drie vrachtwagens en een personenwagen reden er in de staart van een file op elkaar in. En auto werd daardoor geplet tussen twee vrachtwagens. Eerst waren drie van de vier rijstroken versperd, momenteel nog twee.

Er zouden vijf mensen gewond geraakt zijn. Al zeker één vrachtwagen zou getakeld moeten worden. De oorzaak van de botsing zou bij de hevige filevorming aan de tunnel liggen.

De hinder is nu al aanzienlijk en zal door de avondspits alleen nog toenemen. Op de E19 staat al een file van voor Rumst. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt over langere afstand van Brussel naar Antwerpen aan om voor de A12 te kiezen. Wie al op de E19 zit, kan best via de N16 alsnog naar de A12 rijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer