Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Auto geplet tussen twee vrachtwagens op E19 richting Antwerpen

Door een ongeval met vier vrachtwagens en een personenwagen is de E19 richting Antwerpen deze namiddag een tijdlang deels dicht geweest. De snelweg is inmiddels weer vrijgemaakt, maar het is er nog steeds aanschuiven, meldt VTM NIEUWS.

24 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Heeft die een engel bewaker zeg bijna zo plat als een vijg en dan heeft onze minister het steeds over de ongevallen en de doden in het verkeer
  • Wiske Schoeters

    6 jaar geleden
    Vandaag op de E40 naar Brussel zag ik 2 vrachtwagens zo dicht bij elkaar rijden, er was nog niet eens de lengte van een auto tussen. Er houdt niemand behoorlijk afstand. Logisch dat er zoveel ongelukken gebeuren. Schrijf eens wat boetes voor onveilig rijden! Het zal rap gedaan zijn.
  • Walter De Meulenaer

    6 jaar geleden
    Zo te zien valt het nog redelijk mee, het kon veel erger zijn geweest!
  • Heidi Heyselberghs

    6 jaar geleden
    Het is simpel hoor!! Er bestaan systemen om in te bouwen dat automatich de afstand regelt tussen 2 voertuigen. Wat is het probleem....het moet een (dure) optie blijven op je voertuig. Indien een verplicht onderdeel, brengt het niet meer op. Veiligheid op de weg is minder van belang dan de centen. Weet ik van iemand met kennis van zaken!! Het is dus duidelijk hoe wij als weggebruiker gezien worden bij onze regering he!
  • Alex Terieure

    6 jaar geleden
    Die hebben geluk gehad. Heb ooit een auto gezien tussen 2 vrachtwagens ter hoogte van de Welriekende dreef op de Ring toen er nog verkeerslichten stonden. Dit vergeet ik nooit.