Links: het eerste beeld van McGregor na de kamp.
Volledig scherm
Links: het eerste beeld van McGregor na de kamp. © rv/photonews

McGregor broedt op plan en wil bikkelhard terugslaan na afgang tegen Khabib: "De oorlog duurt voort"

Meer sportConor McGregor is vernederd. In zijn eigen octagon dan nog wel. De (vorige?) koning der kooivechters verloor afgelopen weekend de belangrijkste UFC-kamp ooit tegen Khabib Nurmagomedov. Pijnlijke afgang voor de Ier in Las Vegas, maar 'The Notorious' is van plan om bikkelhard terug te slaan. Dat bevestigde Dana White, zeg maar de grote baas van de UFC, inmiddels ook.

39 reacties

  • René Van Halen

    6 jaar geleden
    MMA is gewoon opgezette bullshit, waar blijkbaar een groot publiek voor is.
  • Nick Van limbergen

    6 jaar geleden
    Ik snap niet dat sommige mensen hier zo dom zijn om te zeggen dat khabib niet als een man vecht . Dit is mma . Mma betekent mixed martial arts . Dit is geen kickboks of karate waarim in godsnaam zou hij rechtop moeten blijven staan ? Hij heeft gevochten als een leeuw. En conor was de coyote in dat gevecht.
  • Steven Coppieters

    6 jaar geleden
    Ton Hartings, wat je zegt houdt geen steek. Ooit al gehoord van gewichtsklasse?
  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Met "won the battle" bedoelde Conor denk ik gewoon de chaos na de kamp, waarin hij door niet minder dan drie leden van Khabib's team werd aangevallen en minstens één ervan op een dik oog trakteerde. Ook Khabib zelf moest na zijn ninja huzarenstukje op Dillon Danis al snel in cover gaan waar hij door laatst genoemde dreigde beetgenomen te worden. En neen, dit was geen opgezet spel maar als ge dat anders wil denken mij goed. Voor sommigen is alles tegenwoordig fake news dusjah.
  • ton hartings

    6 jaar geleden
    zet die ordinaire mc gregor eens in de ring tegen rico verhoeven dan kan zijn eigen moeder hem nog niet meer..zo klappen zou hij dan krijgen...maar ik blijf het walgelijk vinden die zgn sport..