belga
Volledig scherm
© belga

Onderzoek naar Lode Vereeck: "Heb werking van sociale media onderschat"

“Ik heb niets verstuurd via sociale media dat ik niet van persoon tot persoon zou zeggen.” Dat zegt Open Vld-politicus Lode Vereeck aan VTM NIEUWS nadat hij beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag. “Sommige sms’en zijn misschien uit de context verkeerd begrepen. Het gaat dan misschien om het ondertekenen van enkele sms’en met een 'x'.”

41 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    6 jaar geleden
    Gino, die man is helemaal niet geschorst. Hij is al 7 maanden met ziekteverlof. Maar zit terwijl wel campagne te voeren. Die man krijgt wel zijn volledig loon doorbetaald he bij ziekte, als ambtenaar. Als hij in een bedrijf werkte kreeg hij na 1 maand ziekte nog maar 60% loon én zou hij allang buiten liggen als hij dan ook nog eens campagne zou voeren en al 7 maanden zou thuis zijn ziek. Totaal anders in de privé.
  • Guido Ceuleers

    6 jaar geleden
    Hoe kun je sinds maart met ziekte verlof zijn aan de unief, maar ondertussen wel actief kiescampagne voeren ? Zijn er aan de unief geen controle geneesheren ?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Studenten dienen klacht in omwille van een sms die afgesloten wordt met een x, de man wordt door de universiteit voorlopig voor maanden op non actief geplaatst en het parket verspilt ons belastinggeld door daar een onderzoek naar te doen. Dat is toch wat deze politicus nu stelt. En zijn ziekte en ziekteverlof is geen beletsel om intensief campagne te voeren.
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Ik heb de indruk dat een bepaalde groep bezig het gerecht te ondermijnen door ze onder te sneeuwen met een berg van onnozele klachten.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    een x onderaan een bericht zie ik vooral als afscheidskus, zoals vrienden/familie bij hun vertrek na bezoek afscheid nemen