Getty / Google Maps
Volledig scherm
© Getty / Google Maps

IN KAART. De beste chocolatiers van België volgens Gault&Millau

Voor de derde keer al brengt Gault&Millau een minigids uit waarin het de beste chocolatiers uit België en nu ook Luxemburg bundelt. De selectie van 73 zaken kregen geen specifieke quotering. Wel kaapten de drie besten de titel "Chocolatier of the Year" weg, met één winnaar voor Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

6 reacties

  • Sylvie De Smidt

    2 jaar geleden
    De beste blijft Wittamer in Brussel. Al 50 jaar. Voor mij toch.
  • Laetitia Dubois

    6 jaar geleden
    Wat vertel je weer voor leugens Lilly Daems. Er bestaat nog altijd uiterst lekker en natuurlijk chocolade, en het is nooit zo populair geweest. Mensen zoals Marcolini bvb kopen zelf hun kwaliteit bonen bij de producent aan hoge prijzen, voeren het in en maken zelf hun chocolade. Belgische chocolade is nog altijd het best ter wereld.
  • De Waen Luc

    6 jaar geleden
    en Royal in Aalst,,,nog steeds de beste ooit,,,
  • Raoul van Hauwaert

    6 jaar geleden
    @Lilly Daems probeer eens een ambachtelijke chocolatier ipv de grote bekenden als Leonidas enz. Deze zijn idd niet zo goed meer. Personlijk ga ik naar een kleine ambachtelijke chocolatier die mij tegen een kleine meerprijs de beste chocolade bezorgt.
  • Lilly Daems

    6 jaar geleden
    De beste chocolatiers van Belgie ? das passee ! Dat bestaat niet meer . Chocolade heeft afgedaan en is niks zuiver meer .