Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Stakingsaanzegging bij Delhaize

De christelijke bediendebond CNE heeft een stakingsaanzegging ingediend bij supermarktketen Delhaize. De vakbond heeft dat bevestigd aan De Morgen.

10 reacties

  • joop siroop

    6 jaar geleden
    Delhaize is van plan met tijdelijke vulploegen te werken die geen kans hebben om een vast contract te krijgen en na max.4 x maal 3 maanden buiten gezet worden.dan kan men via de vdab weer nieuwe aannemen waarvoor ze dan subsidies krijgen.de oude moeten dan maar gaan stempelen.de mensen die men te vrede over is mogen na 3 maanden stempelen terug komen omdat men dan voor hen opnieuw subsidie krijgt.
  • Fred Jansen

    6 jaar geleden
    Met dank aan Albert Heijn/ Ahold! Sinds deze Nederlandse `veelvraat`zich er mee bemoeid, is het er bij Delhaize NIET op verbeterd! Ondanks de `open grenzen`heeft dezelfde Albert Heijn/ Ahold, de vestiging van een Belgische keten kunnen voorkomen in Terneuzen! (vriendjespolitiek!?) Prettig concurreren op deze manier.
  • Ria Mondelaers

    6 jaar geleden
    Die met hun negatieve reacties als je er zelf zou werken zou je wel anders piepen.
  • Carl Vangenechten

    6 jaar geleden
    Ongerustheid ??? Komaan kameraden, staken tot alles naar het buitenland verhuist.
  • Jeroen Deschrijver

    6 jaar geleden
    De directie van Delhaize zou maar beter oppassen. De werknemers hebben al heel wat moeten inboeten na de fusie met Ahold. Ik kan begrijpen dat ze ontevreden zijn. Veelal ook mensen die daar al meer dan 20 jaar werken gaat de directie even andere loonnormen opleggen, verworven rechten afnemen, oninteressante werkmethodes opleggen. Een mens zou van minder boos worden