Ook in Antwerpen draait sociaal wonen vierkant: de Antwerpse huisvestingsmaatschappij ABC komt in opspraak: huurders klagen over slechte leefomstandigheden en woningen zouden onterecht zijn toegewezen aan personeelsleden.
Volledig scherm
Ook in Antwerpen draait sociaal wonen vierkant: de Antwerpse huisvestingsmaatschappij ABC komt in opspraak: huurders klagen over slechte leefomstandigheden en woningen zouden onterecht zijn toegewezen aan personeelsleden. © Thinkstock

Ook in Antwerpen draait sociaal wonen vierkant

De Antwerpse huisvestingsmaatschappij ABC komt in opspraak: huurders klagen over slechte leefomstandigheden en woningen zouden onterecht zijn toegewezen aan personeelsleden. ABC staat nu onder "verhoogd toezicht". Dat schrijft De Morgen.

35 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Oei, dat wist de wever niet zoals steeds . Zijn bijnaam is Bartje Haas. Als het misloopt weet hij van niks en als het goed loopt weet hij alles . Wie gelooft de wever nog ? Buiten zijn papegaaien natuurlijk. Ze zullen nog tot zondag hun papegaaien taal kwetteren.Maar voor heel veel anderen nooit meer nva.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Maanden zonder warm water ze is zeker niet de énige maar wie interesseert zich hiervoor alles moest anders alles wat ooit was werd letterlijk in de vuilbak gekieperd en Bart zij het zelf wij hebben enorm bespaart op onze arbeiders en klopt zichzelf op de borst en dan hebben we het nog niet over het kostenplaatje dat dit alles teweegbrengt want privé bedrijven werken met prijzen maal 4 dit kan niet zonder gevolgen blijven dit zal doorgeschoven worden naar de belastingbetaler , beter bestuur ? !
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Guy Soetewey, noem jij De Wever een leugenaar? Het was toch hij die hard riep '2 jaar afzien en dan de vruchten plukken'? We hoorden dit "gezeik" en andere beloftes in 2014. Onlangs gaf de top van (de inmiddels tradopartij genaamde) N(V)-Blabla zelf toegeven dat ze hun beloftes niet zijn nagekomen. Lees verder in uw boeken geschreven door de gebroeders Grimm als u toch nog in sprookjes gelooft.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Bart De Wever ging zogezegd ""veranderen "" Wie gelooft die nva nog .Het enige wat veranderd is meer heffingen ,duurdere elektriciteit, duurder water, onbetaalbare diesel . Weet je De Wever en zijn nva bende lachen de mensen gewoon vierkantig uit .
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Na zondag horen we niks meer over de sociale woningen. Politiek gezien is dat niet meer interessant.