Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Doorbraak na DNA-match: man uit Deurne aangehouden in cold case uit 1992

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 54-jarige man uit Deurne aangehouden op verdenking van de moord op een 30-jarige vrouw in 1992. De mogelijke doorbraak in deze cold case van 26 jaar geleden is het resultaat van een DNA-match.

47 reacties

  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    5 jaar geleden
    Aan Jacoba : Inderdaad dat advokaten alles kunnen en alles mogen. Trouwens, advokaten liegen nooit, ze geven alleen hun versie van de feiten… die hun klant goed uitkomen…
  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    5 jaar geleden
    Ik zou toch voorzichtig omspringen met dat DNA-gedoe. Stel je even voor dat je in een winkel een snoer vastneemt en het terug in de rekken legt. Nadien wordt dat snoer meegenomen door iemand met slechte bedoelingen. Resultaat, men vindt jouw DNA op dat snoer. Wat dan?
  • Jacoba De Rick

    5 jaar geleden
    U dna kan na u geboorte (lees in u tienerjaren) nog wijzigen, het doet dus absoluut niet uit van dna bij de geboorte te nemen. Trouwens advocaten doen meer dan enkel verdachte of de tegenpartij verdedigen... veel meer... gelieve eerst te informeren voor u fake news de wereld uit stuurt.
  • Vincent De Wolf

    5 jaar geleden
    DNA bij geboorte? Geen probleem hoor, doch dan dient biologisch vaderschap onmiddellijk al dan niet vastgesteld te worden. Gaan me daar nog wat lijken uit de kast vallen.
  • Frederik Janssens

    5 jaar geleden
    Haha, mooi zo. Die dacht efkens van zijn straf te ontlopen. Niet dus!