Lieven Van Assche
Volledig scherm
© Lieven Van Assche

Miguel Wiels had 'iets' met een K3'tje (maar hij ontkent het nu alweer)

ShowbizzMiguel Wiels trok vanmorgen naar de studio van MNM om het er te hebben over zijn boek over zijn leven en carrière. En daar had de componist en producent wel heel wat te vertellen. Zo vertelde hij dat er "misschien ooit wel eens iets gebeurd is" tussen hem en een lid van de oude K3.

18 reacties

  • Marijke Declercq

    6 jaar geleden
    Zijn ze hier nu allemaal jaloers, of wat is het nu!!!! Iedereen heeft zijn leven, en ieder leven heeft een ander verhaal!!! Hou jullie hand boven je eigen hoofd, en je hebt al méér dan werk genoeg zou ik zeggen!!! Laat die mensen hun eigen leven leiden, ze zijn ook oud genoeg om het verschil te zien tussen goed en kwaad, én gaat het verkeerd, dan is het toch aan hun zelf om uit te maken wat ze daar met moeten doen!!!!
  • Karel Van Beeck

    6 jaar geleden
    Hij niet alleen !
  • Polyvalent

    6 jaar geleden
    En dan...??Je hebt toch altijd iemand waar je je schouders wilt onder zetten als het wat moeilijker gaat. Zo een halve engelbewaarder...
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    hij kan aan gert vragen wie de beste was tussen de lakens
  • mireille GELDOF

    6 jaar geleden
    Eerst Walter Capiau door het slijk sleuren,heeft nu nog een ander verhaal. Hij is nergens te kort,denkt nog een graantje mee te pikken.Een duivelszak is nooit vol.huichelaar!!!!!