Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Scheidsrechtersbaas Verbist: "Heb opgepakte refs nog niet kunnen contacteren"

Belgisch voetbalScheidsrechtersbaas Johan Verbist volgt het onderzoek van het federaal parket naar fraude en matchfixing in het Belgisch voetbal van nabij op. In het kader daarvan zouden ook scheidsrechters, onder wie Sébastien Delferière en Bart Vertenten, zijn opgepakt. 

6 reacties

  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Verbist ???? Hoeveel zwart geld heeft u en uw vrienden in jullie zakken gestoken van den Anderlecht om ze kampioen te maken.
  • Joke Smits

    6 jaar geleden
    Verbist en zijn vriendjes: afvoeren!
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    opdoeken die corrupte boel , vele clubs hebben schulden bij de rsz dat ze die maar eens eerst betalen in plaats van al die aankopen te doen, als je als werkende man zulke schulden hebt bij de overheid word jou huis onder jou kont verkocht , die clubs niet . opdoeken en gedaan met die monsterlonen voor die amateurs .
  • Jacques Pauwels

    6 jaar geleden
    Het is een publiek geheim,dat oa in de voetbalwereld,ook spelers...gebruik maken van constructies,om geen belastingen te betalen....maar voor de modale belg,is dat geen prblm,spelers zijn hun goden....arm België.
  • emile lyssens

    6 jaar geleden
    Blijven spitten zou ik zeggen,heel 1B in 1A en scheidsrechters vanuit Luxemburg want die kennen de rotte kant van de Kbvb nog niet.Zet nog maar wat meer voorzitters in al die comité's.