Pieter Hanson, (voorlopig nog) vrijgezel.
Volledig scherm
Pieter Hanson, (voorlopig nog) vrijgezel. © Twitter

"Dit is mijn zoon, hij durft niet meer te daten door #MeToo": mama lanceert gênante meme, zoon Pieter zet haar lieflijk op haar plaats

Marla Reynolds uit Florida is tot véél bereid om haar zoon aan een lief te helpen. Dat blijkt uit haar intussen wereldberoemde tweet, die in geen tijd een meme werd. Gênant voor haar zoon, Pieter Hanson. Hij zette zijn moeder, lieflijk weliswaar, op haar plaats en toverde iets moois uit iets dat een heel andere kant had kunnen uitgaan, en dat meestal ook doet.

15 reacties

  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Eerst zich ''bloot geven'' om hogerop te komen. En na de val gaan reclameren om er geld uit te krijgen. Sorry voor degene waar het wel degelijk bij gebeurt is maar dit is ''slechts'' 10%!
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Metoo is een ramp aan het worden. De mogelijkheid om eender wie zonder bewijzen te beschuldigen van eender wat, is een schande voor een democratische staat en hoort thuis in een derde-wereld dictatuur. Dit moet strafbaar gemaakt worden als laster en eerroof. Jammer voor de slachtoffers van echte verkrachting.
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    belachelijk gespleten tong gebaar...
  • Dimitri Mostrey

    6 jaar geleden
    Het #metoo fenomeen is al in hun gezicht ontploft. Vrouwen geraken moeilijker aan werk dan ooit sinds de jaren '80. Waarom? Mannelijke collega's weigeren nog één moment alleen in een ruimte te zijn met een vrouw. Dat maakt het goed functioneren van kleine bedrijven quasi onmogelijk. Dus verkiezen ze mannen als nieuwe aanwinst. Ook al had een vrouw betere kwaliteiten.
  • Jens Peeters

    6 jaar geleden
    @An Kobe hoop dat je begrijpt dat een valse beschuldiging zonder bewijs van 10-20 jaar geleden in de huide tijd blijkbaar al voldoende is om iemand schuldig te vinden. Dit is niet goed.