Cercle Brugge en AS Monaco bekampten elkaar in juli van 2018 tijdens een oefenduel.
Volledig scherm
Cercle Brugge en AS Monaco bekampten elkaar in juli van 2018 tijdens een oefenduel. © Photo News

FT België 10/10. Ook Cercle-fans willen in Jan Breydel tickets versieren voor CL-duel van Club met AS Monaco - Griekse topclub flirt met Vranjes

11 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Sommige mensen hebben géén greintje zelfrespect , dat is de wereld rond gegaan als bandiet en dat is ook zo én morgen staat dat doodleuk terug op de training en gewoon langs de kant alsof er niks aan de hand is ! Dit kan alléén in clubke. En die advocaat maar alle programma’s afschuimen om rond te vertellen wat een eerlijk man Leko wel is ! Hebben jij jou al eens een nacht voor niks in de cel gezet...mij niet !!!
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Een échte cercle supporter gaat niet naar een match van clubke of het zou moeten zijn om te zien hoe ze zich wéér onsterfelijk belachelijk voor gans Europa ! Leko zijn zitje is vrij want die zit in de bak én het ganse bestuur van clubke zou moeten volgen , dan is er direct plaats om gaan te kijken !
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    en als monaco scoort op brugge , dan gaan die van cercle juichen , ik geef ne goede raad cerclefans , als ge uw leven beu zijt dan moet ge dat doen ; cobw
  • Geert Van Laecke

    6 jaar geleden
    Gert Lans, kan jij eens twee zinnen posten zonder kinderachtige negatieve commentaar op Club? Zoek je misschien eens een lief jong!
  • Leon Mertens

    6 jaar geleden
    Devroe verkoop vlug die speler heeft buiten kaarten nog niet veel getoond !