Belga/Photonews
Volledig scherm
© Belga/Photonews

Ook topmakelaar Christophe Henrotay heeft strafklacht aan zijn been

Belgisch voetbalChristophe Henrotay, de makelaar van onder meer Real Madrid-doelman Thibaut Courtois, wordt ervan beschuldigd miljoenen euro's te hebben achtergehouden bij de transfers van onder meer Romelu Lukaku, Youri Tielemans en Leander Dendoncker. Dat schreef De Tijd en wordt nu bevestigd door het Limburgse parket. En strafonderzoek is gestart. De zaak staat los van het onderzoek rond Mogi Bayat en Dejan Veljkovic.  

18 reacties

  • marc sinnaeve

    6 jaar geleden
    Oei, Henrotay heeft geld achtergehouden van Tielemans, Lukaku en Dendoncker? Zou den Herman Van Holsbeeck er ook niet een beetje van gedeeld hebben en het gisteren al toegegeven hebben om dan naar huis te mogen gaan slapen?
  • Peter Dehon

    6 jaar geleden
    Ik snap echt niet waarom aldie spelers een makelaar nodig hebben.Ik moet toch ook zelf op zoek naar een baan,onderhandelen over loon en een contract afsluiten.Is dat allemaal zo moeilijk?
  • Marc Ledure

    6 jaar geleden
    Nu zitten ze allemaal op de kap van Leko, Maar wacht tot die mauve aan de beurt komen. Voor het ogenblik is het daar stil hè.
  • philippe dusablon

    6 jaar geleden
    mensenhandel gebeurd nooit op een zuivere basis, voetballers zijn eigenlijk duurbetaalde transmigranten.
  • jean-pierre Vermyle

    6 jaar geleden
    gaat men nu ook de immobiliensector eens onder handen nemen?? de kantoren rijzen als paddestoelen uit de grond en de prijzen van de onroerende goederen rijzen mee.maar dat vindt schijnbaar iedereen normaal