Het gehavende voertuig
Volledig scherm
Het gehavende voertuig © Mathias Mariën

Bestuurder rijdt bejaard koppel aan en vlucht weg in Blankenberge, 78-jarige man overleden

Langs de A. Ruzettelaan in Blankenberge is deze middag even na 15 uur een bejaard koppel aangereden bij het oversteken. De bestuur schepte de 78-jarige man en 76-jarige vrouw op en reed verder. De man vocht in het ziekenhuis nog voor zijn leven, maar is intussen overleden. De politie heeft intussen twee verdachten gearresteerd.

33 reacties

  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    6 jaar geleden
    Die baan is er rechtlijnig, alles zichtbaar bij een klaarlichte en mooie zonnige nazomerdag. Hoe snel reed die wagen daar? Zeker geen vijftig! Waarmee was de chauffeur bezig? Zeker niet met op te letten op het verkeer! Als ouderen oversteken is dat traag en is dat zeker van ver te zien! Om op die manier op het einde van zijn leven komen, door een wegpiraat die dan nog op de koop toe wegloopt, daar zijn geen woorden voor.
  • François Vande Wynckel

    6 jaar geleden
    Wat erg voor die oude mensen om op die manier een partner te verliezen. Wees maar zeker dat het overlevende slachtoffer, zelfs als ze hopelijk kan overleven, haar leven een deuk heeft gekregen waardoor ze ook aan ten onder kan gaan. Ik vind dat die daders een moord gepleegd hebben, niet meer of minder. Waarom in zo'n geval geen voorbeeld stellen? Wij mogen daar zeker geen medelijden mee hebben. Ik leef lee met de getroffen familie.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    ze lopen geen enkel risico bij vluchtmisdrijf, want de straf is hetzelfde of als ze hadden gestopt , bij vluchtmisdrijf heb je een kans de hele dans te ontspringen , vandaar, gaat nog meer gebeuren, zeker van , land zonder echte strenge straffen en al jaren
  • Johan Billiet

    6 jaar geleden
    Daders riskeren niets, politierechtbanken voeren hier toch een pro-crimineel beleid...
  • koen de lange

    6 jaar geleden
    heel droef maar voetgangers hebben ook niet altijd voorrang hetzelfde met fietsers ik kijk steeds twee keer alvorens over te steken toch een heel spijtig geval