REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Twaalf doden na plotse overstromingen op Mallorca, jongen (5) blijft vermist

MallorcaNa het zware stormweer op Mallorca wordt nog steeds een vijfjarige jongen vermist. Ook omtrent een Duits echtpaar bestaat nog onduidelijkheid. Er werden wel twee lichamen gevonden in de buurt van de plek waar hun wagen gevonden werd. Een officiële bevestiging dat het om hen gaat, is er echter nog niet. Het noodweer eiste inmiddels al twaalf mensenlevens. 

6 reacties

  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Wat het ook erger maakt is , dat er in Spanje en in Malorca enz , geen riolen zijn . Er is enkel een riool voor de huizen , voor de wc's en douches , maar op straat zelf kan het water totaal niet weg . Verleden week was hier een onweer in Alicante , en op een half uur stonden de ronde punten onder water , en dit voor 50 cm !! Waarom , wel er is geen afvoer , geen riool , en al het water loopt gewoon naar het laagste punt . Veel sterkte voor de getroffen families .
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    dezelfde nacht veranderden ook de straten van Marbella, Malaga, Tarragona etc in stromen. Zulk weer teistert al maanden de Costa's en hier doodgezwegen. Midden augustus berichtte de Spaanse TV vanop het vliegveld van Palma over de vlucht van de zonnekloppers wegens het slechte weer, regen. Wat is er aan de hand op het Iberisch schiereiland maar ook Aquitanië, Landes delen in de prijzen?
  • jos meurrens

    6 jaar geleden
    In St Llorenç viel 220 liter water op minder dan 2 uur tijd. In 's IIIot viel er 233 liter in dezelfde tijdspanne.Verschillende huizen zijn er zo erg aan toe dat ze volledig moeten worden gesloopt. In 1989 werd hetzelfde dorp ook getroffen door zwaar onweer.
  • Dave Broes

    6 jaar geleden
    Heel erg voor die mensen toch hoop ik nog dat het kind terug terecht komt...
  • Eddy Demeester

    6 jaar geleden
    Die het hem AANBELANGD...sterkte en moed toegestuurd voor de nabestaanden.