De zoon van Bart De Wever speelt trompet.
Volledig scherm
De zoon van Bart De Wever speelt trompet. © VTM Nieuws

Burgervader maar ook huisvader: Bart De Wever kijkt streng toe op zijn kroost

TVPaul Jambers ging vanavond in 'Jambers In De Politiek' langs bij de burgemeester van Antwerpen, Bart De Wever. 

58 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    6 jaar geleden
    Marcel dat is zo maar Bart De Wever zijn strategische harde verzuurde persoonlijkheid irriteert heel veel mensen. Komt in dat licht extra strategisch over om dan warm te gaan doen bij familie. Als je zo strategisch bent, hebben mensen dat door op een bepaald moment en dat id ongepast als het over kinderen gaat. Hij bespeelt toch continu mensen op basis v angst, veel meer dan een ander. De "fans" van hem springen anderzijds ook op elk artikel.
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    marcel mampaey, in tegenstelling tot u voelen velen zich (gelukkig) niet geroepen om politici of bloedzuigers te verheerlijken. Dat zijn zoete woorden (of leugens) bij u hetzelfde effect hebben als het slikken van een blauw pilletje, is uw probleem. U gedraagt zich als een prille tiener die de hele dag naar hun idool in de joepie staart. Anderen kunnen ook een mening hebben en deze uiten. Net zoals u.
  • marcel mampaey

    6 jaar geleden
    noem mij eens een politieker die zijn vak ernstig neemt die veel thuis is ze hebben filmpjes gemaakt van alle kandidaten bij pvda met kinderen bij ovld met kinderen bij groen met heel de familie . BART heeft gezin en werk altijd gescheiden gehouden. er zijn er die hun kinderen een dik betaald postje geven Toback De gucht De croo Van den bosch enz enz , als Bart een scheet laat springen jullie daar op als vliegen op een str.
  • Ebs Demi

    6 jaar geleden
    Nu even het perfect gezinnetje spelen?? Terwijl je vrouw jullie oprit veegt en deze in de vuilnisbak voor haar huis gooit? Want ja, vuilzakken buitenzetten kost voor iedereen geld hé.. En de tram/bushalte weg laten halen voor je deur,, omdat de mensen die aan de bushalte voor je deur stonden te wachten was een doorn in je oog zeker? Welke afspraak had je met de Lijn vraag ik me dan af? Nee, zo'n 'machtspersonen' hebben niets te zoeken in politiek. Laag gevallen Bartje.
  • Marleen Vanbrabant

    6 jaar geleden
    Marcel, omdat mensen zeggen wat zij vinden? Die man is nooit thuis. Hij geeft het zelf toe. Je ziet toch ook dat hij dit gebruikt voor zijn campagne? De waarheid kwetst: de enige die beschaamd moest zijn, is die man zelf. Vier kinderen heeft hij. Hij is nooit thuis en voert hen nu op. Foei.