'Convertibles' plooi je naargelang wat je wil doen
Volledig scherm
'Convertibles' plooi je naargelang wat je wil doen © Lenovo

Dit zijn de beste laptops die ook een tablet zijn (en omgekeerd)

MultimediaWaarom zou je nog een losse tablet meezeulen als er intussen verschillende laptops bestaan die ook als tablet fungeren? De zogenaamde hybride-/convertible-/360°-laptops zijn niet meer zó populair als een paar jaar geleden, maar flink veel consumenten blijven het een handige oplossing vinden. Dit zijn de vier beste die je momenteel vindt op de markt. 

7 reacties

  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    6 jaar geleden
    Bij voorkeur zou ik het liefst zonder die ondingen doen... maar helaas wordt het je zo verplicht... tot zover de vrijheid! En dan is er nog het feit dat een groot deel van de Belgen dit eigenlijk niet kan betalen...daar al ne keer aangedacht!
  • Michel Werbrouck

    6 jaar geleden
    Marc Wouters, met een iPad pro kan je alles wat je opnoemt.
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Dat is smaak Victor, ik heb allebei: Surface en een hybride. Ik gebruik beide ook, en de hybride het vaakst.
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Ik heb enkel virussen gehad toen ik jaren geleden op discutabele sites ging zoeken naar software. Voor de rest nooit meer. Maar zoals gezegd Apple kan dit soort PC's niet aanbieden en dat maakt deze Windows hybrides toch wel speciaal. Ik onderteken nogal wat documenten en dat is dit super handig. Begin maar eens te klooien met een iPad en beantwoord daar maar eens professioneel een mail mee. Je kan niet eens kiezen welke attachments je bijvoegt in een mail.
  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    Voor mij zijn alle Appel producten de beste. Ik had vroegen een HP computer en altijd maar last van virussen alhoewel ik de "beste" antivirus had. Met mijn iMac nooit geen problemen gehad. Leve Apple!