© Instagram

Josje geniet met haar vriend van laatste vakantie met z’n tweetjes

Josje Huisman en haar vriend Clé Gyiamah genieten op Ibiza van wat duidelijk hun laatste vakantie met z’n tweetjes zal zijn. De bolle buik van Josje laat zich niet meer verstoppen: over twee maanden zullen de twee hun eerste kindje verwelkomen.

nkdr

Haar zwangerschap verloopt zorgeloos, zo vertelde Josje zelf nog op de opening van het nieuwe salon van BV-kapper Jochen Vanhoudt. “Zwangerschapskwaaltjes, wat zijn dat?” Dat ze sinds haar zwangerschap minder vaak in het openbaar verschijnt, verklaarde ze ook meteen: “Het is mijn eerste zwangerschap en die wil ik graag heel bewust beleven. Ik kom bijna nergens meer.”

Nergens, maar nog wel in Ibiza, waar de twee nu van een laatste deugddoende vakantie genieten voor ze in de storm terechtkomen die een eerste kind met zich meebrengt. Maar dat ze helemaal klaar zijn voor dat eerste kindje, dat toonde Clé al in een filmpje op Josjes Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER