Sébastien Delferière raadpleegt de beelden tijdens AA Gent - Waasland-Beveren van 14 oktober vorig jaar.
Volledig scherm
Sébastien Delferière raadpleegt de beelden tijdens AA Gent - Waasland-Beveren van 14 oktober vorig jaar. © BELGA

Welke duels floten Delferière en Vertenten vorig seizoen? Een overzicht

Belgisch voetbalDe toprefs Sébastien Delferière en Bart Vertenten worden genoemd in het grootschalig onderzoek naar financiële fraude en matchfixing in het Belgisch voetbal. De speurders zouden over "harde bewijzen" beschikken dat er vorig seizoen geknoeid is met matchen uit de Jupiler Pro League. Of dat gebeurde bij duels onder de hoede van Delferière en/of Vertenten, moet het onderzoek uitwijzen. Een overzicht van de matchen die beide refs vorig seizoen floten.

38 reacties

  • LUC HUON

    6 jaar geleden
    Behalve die penaltyflater (die met VAR was vermeden) zit hier toch niets flagrant abnormaal tussen. Zonder de bewijslast te kennen kan men evengoed beweren dat ze er zijn ingeluisd wegens onvoldoende medewerking. Om via deze weg te manipuleren heeft men alle refs nodig..
  • eddy terres

    6 jaar geleden
    Wedstrijd stvv-charleroi 0-1 .Golden palace betaalde je 1000euro per doelpunt van stvv. In de slotfase duidelijke strafschop voor stvv niet gefloten .De moeite om eens te bekijken.
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Idd de refs hebben vorig seizoen serieus pro Brugge gefloten. Vooral dat duidelijke handspel van Vormer in een van de laatste matchen van de play-offs vond ik echt schandalig dat dat niet gefloten werd. Daardoor heeft Standard de titel gemist en kon Anderlecht nog tweede geworden zijn.
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Kijk maar eens goed naar de matchen van Gent, die zijn vorig seizoen veel benadeeld geweest door de scheidsrechters. En nee ik ben geen AA Gent fan.
  • Floris Roberto

    6 jaar geleden
    En de penalty voor brugge tegen genk in de play offs