Wenke Roggen en Eric Van Duyse van het federaal parket.
Volledig scherm
Wenke Roggen en Eric Van Duyse van het federaal parket. © BELGA

Dit is wat we weten na de persconferentie van het federaal parket

Belgisch voetbalHet federaal parket gaf in een persconferentie meer uitleg over het onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgische voetbal. Het onderzoek van het federaal parket bestaat uit drie luiken. Een overzicht.

50 reacties

  • danny verbeeck

    6 jaar geleden
    Mensen worden opgeleid om criminele feiten op te sporen . Goed recht . ! Iedereen gelijk voor de wet . Iedereen a u b !!
  • LuckyMe

    6 jaar geleden
    Sinds het arrest Bosman is alles veranderd. Hiermee wil ik zeker niet beweren dat het vroeger beter was, maar het bewijs is wel geleverd dat we het huidige systeem moeten positief veranderen.
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    En dit is wat we weten, dat voetballers en trainers veel geld verdienen maar dat ze toch nog sjoemelen om nog méér te krijgen!! De maatschappij is een hebberigge wereld geworden zeker in het voetbal! En gooi die makelaars allemaal eens buiten dan is er al veel opgelost.
  • Bolleke VDA

    6 jaar geleden
    Een wat let Anderlecht daar hoor je weer niets van Hof zijn ze nog heiliger dan de paus wat ik moeilijk kan geloven dat daar niets is gebeurd Een wanneer gaan ze nu eigenlijk eens naar Eupen en Moeskroen want daar klopt het ook niet allemaal
  • Willy Rooselaers

    6 jaar geleden
    Dit gebeurd zelfs in de amateurklasses