Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Groen-lijsttrekker Wouter Van Besien waren het onderwerp van enkele verkiezingspagina's.
Volledig scherm
Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Groen-lijsttrekker Wouter Van Besien waren het onderwerp van enkele verkiezingspagina's. © PhotoNews

Facebook verwijdert "Van Besien is een schijnheilig paterke"

Facebook heeft 15 Belgische verkiezingspagina's verwijderd, waar nepaccounts achter zaten. Het gaat onder meer om de pagina's 'Wouter Van Besien is een schijnheilig paterke' en 'Bart De Wever opnieuw burgemeester'. 

31 reacties

  • Calan Metsaki

    6 jaar geleden
    Mohamed Halmaoud ik zal op mijn Facebook plaatsen dat jij een dom makakske bent, als het en mag, het andere ook: vrije meningsuiting is geen alleenrecht.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Woutje VanBesien je bent een oude gepensioneerde zageman en leugenaar ?
  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    Hij was toch diegene samen met Meneer Claxon Calvo die De Wever aanviel voor die receptie met die bouwpromotoren ? En nu doet hij alles om de tv naar zaal Roma te krijgen waar zijn echtgenote de plak zwaait. Maar dan is hij blind en doof zeker? Van Besien is een grote hypocriet en leugenaar.
  • Jeroen Beckers

    6 jaar geleden
    Daar spenderen NVA en hun aanhangers dus hun geld aan: aan het zwartmaken van anderen en aan polariseren. Sympathieke jongens... En ik die dacht dat toppolitici zoveel mogelijk alle mensen moeten trachten te verbinden eens ze aan de macht zijn.
  • Saskia Charmienckel

    6 jaar geleden
    Nva is er voor het basse classe volk. Grote klep, weinig inhoud. Vulgair, arrogant, narcistisch, meester in schijnheilig verdoken belastingen, lui, dom... en ze moeten het hebben van roddels en verdachtmakingen waar achteraf niets van aan blijkt maar de schade is berokkent en dàt bedoelt het goed met ons, ja mijn steenpuist ook.