AFP
Volledig scherm
© AFP

Klopjacht op Deense ambtenaar die 15 miljoen euro verduisterde

De Deense politie heeft een internationale klopjacht op poten gezet voor een 64-jarige ambtenaar die de voorbije zestien jaar ongeveer 111 miljoen Deense kronen (ongeveer 14,88 miljoen euro) heeft verduisterd. De vrouw is naar het buitenland gevlucht.

7 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Sobek Wessels, je vergeet dan wel alle ander voorzieningen die je hebt, sociale zekerheid, ziekenenhuis-en verpleegkosten, en alle andere toestanden. Als je begint te telen moet je alles tellen en niet alleen waar je zin in hebt.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    De Overheden zijn zelf Dieven ! iemand dit in dit land 45j gewerkt heeft aan een gem loon heeft op die 45j zeker 1,2 miljoen euro aan belastingen op zijn Bruto Loon betaald ! Dan tel je al de rest van Taksen en belastingen niet mee ! En daar krijg je dan zo'n 1200 euro pensioen voor terug , als je dan 85j mag worden heb je 312.000 euro terug gekregen van de Staat ! Wat met de rest van die 800.000 euro ??
  • Ibn Marouf

    6 jaar geleden
    De gelegenheid maakt de dief. Een dievegge met koninklijke onderscheiding, wel wel wel … Ik wil diegene zien die hier mentaal toe in staat zijn, de mogelijkheid krijgen en het niet doen! Dat zullen alvast geen politici zijn.
  • Frank Joos

    6 jaar geleden
    Waarom zoeken ze die vrouw ? De politiekers doen dat toch ook. En misschien nog meer.
  • erik van campe

    6 jaar geleden
    de stallen dienen overal gekuist te worden