REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Kanye knuffelt Trump en steelt de show in Oval Office, maar blundert met iPhone

Kanye West heeft onder grote media-aandacht vandaag een bezoek gebracht aan Amerikaans president Donald Trump in het Witte Huis in Washington DC. De rapper, een van de grootste supporters van Trump, droeg een Make America Great Again-petje en hield een ruim tien minuten lange monoloog in het Oval Office voordat Trump en hij elkaar knuffelden achter de presidentiële desk.

21 reacties

  • Paul Detandt

    6 jaar geleden
    Dat komt ervan als je nooit op school was.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Waar was die simpele ziel over bezig? En wat had hij gerookt? Die was zo stoned als een garnaal! Wat een schandalige vertoning. En Kanye gebruikt duidelijk zijn IQ als pincode voor zijn iPhone.
  • Abdel Nasser

    6 jaar geleden
    Wat is er met die man gebeurt. Precies wel klaar om naar de psychiatrie te worden gestuurd. Dat zijn vrouw er niet bij is zegt ook al veel.
  • Marie Vanakker

    6 jaar geleden
    @marc verleysen dat zou wel een heel flauwe "misdaad" zijn he Marc . Zeker eentje waar jij van dacht dat het er eentje was ? Zijn echte mis spraak was dat 400 jaar slavernij geen dwang maar een keuze was .
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    Ye, de eerste bipolaire POTUS. Het klinkt goed, de continuïteit na Trump is verzekerd. Toch goed opletten met de rode knop.