Vlaams Welzijnsminister Jo Vandeurzen trekt 24,8 miljoen euro uit om een evenwichtigere subsidiëring van de kinderopvang mogelijk te maken.
Volledig scherm
Vlaams Welzijnsminister Jo Vandeurzen trekt 24,8 miljoen euro uit om een evenwichtigere subsidiëring van de kinderopvang mogelijk te maken. © thinkstock

Opnieuw 24,8 miljoen euro voor evenwichtigere subsidiëring kinderopvang

Vlaams Welzijnsminister Jo Vandeurzen trekt 24,8 miljoen euro uit om een evenwichtigere subsidiëring van de kinderopvang mogelijk te maken. In maart werd daarvoor al eens 20,4 miljoen gereserveerd.

9 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Voor de verkiezingen nog vlug wat miljoenen beloven en maandag a.s weeral vergeten
  • Jan Van Melle

    6 jaar geleden
    Men kan kinderopvang niet genoeg uitbouwen en ondersteunen, zeker voor kleine gezinnen met twee werkende ouders ... Vroeger toen de dieren nog spraken is al lang voorbij... Dat sommige daar nog de vergelijking mee maken is lachwekkend! In de huidige maatschappij ligt alles toch iets anders..
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Kinderen beginnen handelswaar te worden voor ouders.Ontbijt moet gegeven worden op school want de ouders hebben geen tijd,s'middags warm eten want er is niemand meer thuis,s'avonds in nabewaking want er is overwerk of fitness.s'zondag naar een vereniging want ouders moeten tijd hebben voor zichzelf.Verder kindergeld,vermindering lasten,kadaster,enz.Vroeger zonder dat alles en geen psychiaters,enz nodig,waren de ouders dan zoveel sterker of georganiseerder?
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Men wil kinderen en dan komen ze klagen dat een kind te veel kost en moet de staat het weer oplossen.
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Zoveel van mijn belastingsgeld voor de opvang van noet Mijn kinderen?amai!gewoon schandalig!wij moesten vroeger onze plan trekken en wij gingen ook met twee werken!!!ik vind dit absurd gewoon!gemakkelijk met een ander zijn geld rond te gooien!