Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Advocaat Sven Mary niet te spreken over gang van zaken: "Een aanfluiting hoe alles hier amateuristisch is georganiseerd"

Belgisch voetbalIn het gerechtsgebouw van Tongeren hielden de onderzoeksrechters vannacht een race tegen de want tegen vanmorgen 6 uur moesten alle verdachten gezien en/of vrijgelaten worden of onder aanhoudingsmandaat geplaatst worden. Advocaat Sven Mary reageert woedend voor de camera’s van VTM NIEUWS.

52 reacties

  • lilianne van neylen

    6 jaar geleden
    Dat die advocaat ‘ s nachts nog kan slapen of in de spiegel kan kijken. Bij een terugblik op zijn leven zal hij zich toch ooit eens afvragen wat hij eigenlijk gedaan heeft en zal blij moeten zijn met alle criminelen die hij op vrije voeten heeft gezet. Nuttige bijdrage!
  • Jean Pollet

    6 jaar geleden
    de kern van de zaak vergeten ? Maar zoeken naar punten, komma's , ten onrechte niet goed geleid .Zag vele bekende gezichten van advocaten op tv? een procedure fout dat geen invloed heeft op de uitspraak , zou niet mogen leiden tot de vrijspraak ( pas de wet aan )
  • Georges Vandamme

    6 jaar geleden
    Sommige advocaten moeten niet onderdoen voor de misdadigers, die ze verdedigen. Alle middelen zijn geoorloofd om de grootste gangsters vrij te krijgen en dat noemen ze dan recht spreken. Schandelijk.
  • Johan Van Alsenoy

    6 jaar geleden
    Dat hij graag in de media komt zal ik niet ontkennen. Maar het is wel zijn job om verdachte te verdedigen. Een verdachte heeft ook rechten en hij moet er als advocaat op toe zien dat die gerespecteerd worden. Zorg ervoor dat er geen procedure fouten worden gemaakt en alles volgens het boekje verloopt zodat dat niet gebruikt kan worden.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Dit is geen nieuws,alles draait rond besparingen en dit in elke branche.