Dieter Penninckx.
Volledig scherm
Dieter Penninckx. © Photo News

Onzekerheid troef bij KV Mechelen: mede-hoofdaandeelhouder Penninckx spreekt spelers toe

KV MechelenMede-hoofdaandeelhouder van KV Mechelen Dieter Penninckx heeft de spelers deze ochtend voor hun training toegesproken. In de spelersgroep heerste onzekerheid na de onthutsende berichten over het matchfixing-schandaal rond makelaar Dejan Veljkovic. Penninckx zelf wilde geen commentaar kwijt aan de pers.

15 reacties

  • Philippe Corthout

    6 jaar geleden
    luc thomas,. KVM als club heeft NIETS met de zaak te maken. Als je elke ploeg straft voor het toedoen van enkelingen kan je heel het Belgisch voetbal oprollen. Een ploeg die zelf NIET deelneemt aan omkoping kan je mijn inziens niet straffen, de individuen daarintegen wel. Ze zouden beter de bond zelf eens onderzoeken, grootste mafia in heel deze sport.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Een walm van stank hangt boven gans Mechelen. Maar er volgt misschien nog meer geur van stinkende beer. Roer niet in de pot !
  • Gerrit Goossens

    6 jaar geleden
    KV Mechelen beweert als club niks met die zaak te maken te hebben. Pech: de hoofdaandeelhouder, de financieel directeur en de sportief directeur, dat zijn mensen met mandaat binnen de club. Als zij inderdaad matchen gefixt hebben, al is het op eigen houtje, dan hangt KVM. Zo is het reglement. Omdat andere bestuurders van niets wisten, zal het bij degradatie blijven, geen schrapping.
  • Fonz Ooms

    6 jaar geleden
    Eupen heeft nog meer betaald als kv mechelen. Die 4 goals in 15 minuten. Normaal ? Waalse ploegen worden weeral beschermd.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Zogezegd matchfixing en toch degraderen, voor mij is er niet veel gefikst. Als het dat toch waar zou zijn dan zijn mensen die benaderd zijn mede schuldig omdat ze het niet gemeld hebben. De echte waarheid zal men nooit weten omdat er TE veel geld mee gemoeid is.