Archiefbeeld zonder link met inhoud artikel.
Volledig scherm
Archiefbeeld zonder link met inhoud artikel. © photo_news

Scheidsrechter meldt anoniem dat hij zeer regelmatig druk voelt: "Bijna geen enkele match is niet getrukeerd of vooraf gespeeld"

Belgisch voetbalEen scheidsrechter die verbonden is aan de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft in een anoniem interview met RTLinfo nog wat olie op het vuur gegooid. Volgens de ref voelt hij zeer regelmatig druk van spelers en clubvoorzitters als hij een wedstrijd moet fluiten. 

149 reacties

  • Leon TRIMPE

    6 jaar geleden
    Als dat zo is , dan zou mijn reactie het volgende zijn : de lichtere fouten door de 'sterkere' onmiddellijk gele kaart en bij een zware overtreding van de 'zwakkere' ook enkel een gele kaart . Bij twijfel penalty of niet de 'kleinere' ploegen altijd bevoordelen.Zo simpel is dat ! Het 'gezever' en beïnvloeding zal direct gedaan zijn .
  • Jos Van nuffelen

    6 jaar geleden
    Greet Thijs, dat zijn dan al 6 penanties tegen WB.
  • Regis Desmet

    6 jaar geleden
    Je kan fraude met scheidsrechters maar tegengaan als de ploegen geen idee heeft wie er zal fluiten en de scheids zelf het maar 3u op voorhand weten welke wedstrijd hij moet fluiten
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Wat een inzin ! Die anonieme referee nelazert de kluit zelf. Gaan we nu over alles twijfelen ? Toen Letica op Antwerp een bal liet vallen alsof het een hete patat was, en dat Club 2 punten kostte, deed de Kroaat dat met opzet ??? En o ja, die 2e tiki taka goal van de Rode Duivels giateren was afgesproken met de Zwitsers. Zo, en nu naar bed, kinders, droom zacht !
  • Kansarax Buda

    6 jaar geleden
    Waarom anoniem??? Kom op met je verhaal en laat dit onderzoeken. Anoniem is uit lafheid.