Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Met Eurostar naar Londen? "Kan niet meer als er geen brexitdeal komt"

BrexitIn het geval van een harde brexit, waarbij er geen deal is tussen de EU en Groot-Brittanië, dreigt het treinverkeer daar last van te krijgen. "Met de Eurostar naar London reizen, kan dan niet meer", klinkt het in een document van de Britse regering. De Britten zijn wel bereid om met Frankrijk, België en Nederland nieuwe akkoorden te sluiten om het treinverkeer te vrijwaren.

40 reacties

  • Eugene Peeters

    6 jaar geleden
    Wanneer gaan die paljassen van Europa ( Verhofstad en Co ) eens stoppen met hun komedie en hun pretensie-show . Zij liegen ons nog altijd voor dat Europa een hemel is . Maar in feite is het een hel. Ik kan de Britte zeer goed begrijpen dat ze er uit trekken.Dan kunnen ze eindelijk hun grenzen sluiten voor alles wat bij hen wil komen profiteren en wij zullen van de transmigranten afzijn.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Wat nut heeft Europa nog als landen onderlinge akkoorden kan afsluiten ? Hetzelfde zal gebeuren met de havens ,vliegvelden,enz.Eruit is eruit,uit heel Europa,anders moet het afgeschaft worden .
  • Vincent De Wolf

    6 jaar geleden
    Voor de UK is het gewoon afwegen van voor- en nadelen van bij de EU te zitten plus middels een overeenkomst zoveel mogelijk voordelen voor de UK te behouden. Wel is het zo dat de UK waarschijnlijk een minder goede deal gaat krijgen van de EU dan ze graag hadden en dat er enkele niet voorziene moeilijkheden opduiken zoals de Ierse grens. Er is geen defacto beste positie hier, gewoon 2 verschillende posities.
  • peter destoop

    6 jaar geleden
    wie gaat daar meest onder te lijden hebben denk je? zo gaan ze nog meer geïsoleerd raken.
  • D. De Gent

    6 jaar geleden
    Zal alleen maar in hun eigen nadeel zijn . Verstand hebben ze ook niet op dat eiland waar ze altijd hun eigen goesting doen . Het is trouwens compleet verkeerd gestart als je mee wou doen met Europa dan had je er alles moeten bijnemen ook de euro munt. Er zijn er nog een paar maar compleet onlogisch en het is zo dat oa de miserie begint