Brussel-Centraal.
Volledig scherm
Brussel-Centraal. © BELGA

Zestiger op trein in elkaar geslagen door dieven die hem eerder beroofden in Brussel

Een 66-jarige man is woensdagavond zwaargewond geraakt bij een vechtpartij op een trein in het Brusselse Centraal Station. De man kwam in de trein oog in oog te staan met de mannen die hem kort voordien bestolen hadden en die dienden hem zware slagen toe. Dat meldt het Brusselse parket.

77 reacties

  • Bernard de Vaal

    6 jaar geleden
    Hoe vaak zou dit daar niet gebeuren?
  • De Strijcker Willy

    6 jaar geleden
    Een volk krijgt wat het verkiest, en morgen is het kiezing !!! ( verkiezing ). Wie zegt dat voor het VB kiezen zinloos is, is iemand die alle crapuul beschermt dat door op de traditionele graaiende lafaards te stemmen deze toestanden mogelijk maken. Nadien wel het hele jaar staan roepen dat we bedrogen zijn , dat wel. Maak morgen in het stemhokje het verschil tussen van kwaad naar erger of een degelijk bestuur waar eigen volk terug mag meetellen
  • mark germanus

    6 jaar geleden
    Politie moest een opleiding krijgen zoals in de USA, eerst erop kloppen en/of schieten en dan vragen, zeker als het in Brussel en Antwerpen is bij die speciale bevolkingsgroep !
  • Ronald Beintema

    6 jaar geleden
    Beste Belgen, dit is jullie België van tegenwoordig!!!! Kijk en aanschouw.....en kom voor jullie eigen volk en land op!!!! Stem voor een België voor de Belgen!!!
  • Kris Ros

    6 jaar geleden
    ivo vonck, morgen kan je kiezen voor de gemeente/stad waar je woont. Is iets heel anders dan voor een regering te stemmen.