Facebook/AP
Volledig scherm
© Facebook/AP

Fiona (23) komt met haar baby in hevige hagelstorm terecht en ze aarzelt geen seconde: ze gebruikt haar lichaam als schild

BuitenlandEen Australische moeder roept iedereen op om nooit meer met de wagen te rijden tijdens een hagelstorm. De vrouw was gisteren onderweg met haar oma en haar dochter toen ze in zwaar weer terechtkwam en hulpeloos moest toekijken hoe de ruiten van haar auto één voor één sneuvelden. Toen ze zag dat haar kleine meid op de achterbank opeens was blootgesteld aan het nietsontziende natuurgeweld, aarzelde ze geen seconde en gebruikte ze haar eigen lichaam als schild.

32 reacties

  • Jan Mertens

    6 jaar geleden
    De meeste zoogdieren vertonen dergelijk gedrag.
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Iedereen reageert hier alsof t de normaalste zaak van de wereld is! Idd in mijn ogen als moeder heel zeker maar je leest hier toch meer verhalen waar t slechter&gruwelijk is?? Vandaar ja dat mag idd in de krant daar worden mensen gelukkiger van. Of heb je liever de monster verhalen waar de kindjes het niet halen??
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Iedereen zou zijn lichaam als schild gebruiken om een kind te redden. Zoiets doe je gewoon instinctief. Wat is daar nu zo speciaal aan ?
  • marleen mertens

    6 jaar geleden
    dappere mama !!!!
  • martin govaert

    6 jaar geleden
    Ik heb een auto mét een dak.Dat zal wel afzien maar ik niet.