BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Annick De Ridder na speech bij Turkse zakenclub: "Tot gisteren geen probleem met Grijze Wolven, en nu plots wel?"

De Antwerpse N-VA-kandidaten Annick De Ridder, tweede op de gemeenteraadslijst, en Sevilay Altintas, tiende plaats, hebben een lezing gegeven bij een zakenclub uit de Turkse gemeenschap die banden heeft met de gecontesteerde organisaties Milli Görus en Grijze Wolven, schreef De Morgen vandaag. "Je kan moeilijk de hele zaal screenen", verdedigde De Ridder zich in Terzake.

95 reacties

  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Vandaag wordt ze numero duo bij de vendelzwaaiers ! Haren hero eerste maar zeker met achteruitgang .... Haar broekske zal spannen ?
  • Dirk De Meyer

    6 jaar geleden
    Was u niet diegene die uithaalde naar ambtenaren omwille van hun "opgespaarde" ziektedagen en hun "veel te vroege" pensionering : wat gebeurt er met u (en met uitbreiding uw gezin) als er daar iemand ziek valt.... Wanneer gaat u met pensioen en hoeveel pensioen krijgt u dan (en met uitbreiding....)...
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Een bruine wolf op bezoek bij de grijze wolf. Als daar maar geen bastaardwolfjes van komen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Luc Caels, ik ben nooit een fan geweest van De Ridder, maar Openvld bestaat uit overlopers, de bekendste Bart Somers, Bart Tommelein, Annemie Turtelboom, Sven Gatz, Van Quickenborne, Lode Vereeck, was zelf ooit lid van Vl belang en de lijst is veel langer. Geen enkele politicus doet iets gratis en de meeste zijn gemakkelijk beïnvloedbaar door lobbyisten degene die besturen in de gemeenten zijn de benoemde ambtenaren die meestal blijven aan hun broodheer.
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Het ging hem deze keer neit om de grijze wolven maar om het geld van die mensen. Dat is natuurlijk anders volgens NVA. Als je geld hebt doet het er niet toe wie je bent. Heb je weinig of geen geld dan wordt je verketterd door de NVA. En dan nog zijn er heir die vinden dit dubbelzinnig hypocrite stelling van nva te moeten volgen en verdedigen.