Jolien Roets brengt een emotionele boodschap over haar 4 maanden radiostilte: "Ik had kortsluiting in mijn hoofd"

ShowbizzJolien Roets (33) was vanavond voor het eerst in 4 maanden tijd opnieuw te horen op Qmusic. Ze bracht daar een emotionele boodschap over haar radiostilte.

5 reacties

  • Koen

    6 jaar geleden
    Respect!
  • Lauwers Steven

    6 jaar geleden
    Gisteren ook een filmpje gezien van een medewerken van Q music in Nederland die vertelde dat hij er onderuit ging... Iedereen kampt met deze problemen en het is inderdaad een taboe. Ik ken het gevoel en kan ze enkel sterkte toewensen en aan alle andere mensen die dagelijks een masker moeten opzetten
  • Wouter Mareels

    6 jaar geleden
    Wiske, als zo'n getuigenis andere mensen helpt om ook te vertellen dat het even niet meer gaat vóór ze moeten crashen op hun werk is dat toch een meerwaarde. Bovendien kan je de ene zijn lijden niet vergelijken met dat van een ander.
  • Philippe De Naeyer

    6 jaar geleden
    Wiske, moeten? Neen. Mogen, ja waarom niet? Je kan alles relativeren zoals jij dat doet, maar dan mag niemand nog iets zeggen. Want er zal altijd wel iets erger zijn. Een zwaar ziek persoon van 60j is ook minder erg dan iemand van 25j of een kind van 2j. Zo kan je blijven relativeren en mag niemand nog over zijn problemen praten. Als dat een mens kan opluchten waarom niet dan?
  • Sofie Gysemans

    6 jaar geleden
    Ja kan dat begrijpen. En ja idd je moet er zelf door maar kan verdomd zwaar zijn en zeker wanneer er geen begrip is door andere en je niet begrepen word. Het kan je kapot maken en daardoor kan je niet goed meer functioneren en dan moet je even tijd nemen voor jezelf.