Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Bart De Wever: "N-VA heeft Antwerpen veel veiliger, veel welvarender en veel zorgzamer gemaakt"

Deze voormiddag heeft de N-VA verzameld in  Antwerpen voor de slotmeeting van de campagne. Bart De Wever heeft zijn partijgenoten een hart onder de riem gestoken voor de laatste rechte lijn. "De kracht van verandering werkt. Wij zijn de grootste partij van het land geworden en we zullen alles doen om zo veel vertrouwen van zo veel mensen nooit te beschamen", sprak de partijvoorzitter die ook zijn kritiek op het bestuur van bepaalde centrumsteden niet spaarde.

340 reacties

  • Chris Van Wesemael

    6 jaar geleden
    Crombez... wie heeft al die decennia de campagnes van de socialisten gefinancierd???
  • Marc Camp

    6 jaar geleden
    Die is echt nog in de zevende hemel. Ge weet wel hee de zevende hemel in schipperskwartier ;-)
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De meest arrogante domme vraag in het debat op één, de juiste woorden kan ik niet herhalen was, of kiezers van N-VA wel bereid zullen zijn hun auto minder te gebruiken in Antwerpen, past die vraag niet beter voor de kiezers van Groen in Antwerpen en in vele andere grote steden.
  • herman de genst

    6 jaar geleden
    Nog steeds zijn er mensen die gaan kiezen uit overtuiging . Hoe naïef moet men zijn om op een partij te stemmen met het gedacht dat deze een oplossing gaat bieden aan alle problemen die de dag van vandaag aan de orde zijn ? Niet een partij gaat een oplossing bieden , het gaat hier enkel om uitstel , want ieder weldenkend mens weet dat hetgeen zich de dag van vandaag allemaal afspeelt ooit zal escaleren .
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Ingrid Van Laerhoven, Bartje zei letterlijk : 2 jaar afzien en dan de vruchten plukken. Dus niet zeveren hé? Dankzij de jaarlijks 600 miljoen euro kostende taxshift houden gepensioneerden met 1200-1300 euro nu minder netto over. Zij met minimaal 1900 euro (de rijken dus) juist meer.De beloofde mandatenlijst of de transparantie omtrent Land Invest al vergeten? Bart De Wever van N(V)-Blabla liegt wel degelijk.
  1. HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeckhout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”
    55

    HET DUEL. Mahdi (CD&V) en Vaneeck­hout (Groen) vol in de aanval over migratie: “U maakt Vlaams Belang op die manier alleen maar groter”

    In het derde ‘Duel’ in de studio van VTM Nieuws namen CD&V-voorzitter Sammy Mahdi en Jeremie Vaneeckhout, co-voorzitter voor Groen, het zondagmiddag tegen elkaar op. Het werd een vijandig duel, waarin zeer scherpe verwijten over en weer werden geslingerd binnen de thema’s zorg, landbouw en migratie. Met name over migratie gingen de twee kopstukken fel tekeer tegen elkaar. “U gedraagt zich als een aanhangwagen van extreemrechts”, zei Vaneeckhout. “Het beste communicatiebureau voor Vlaams Belang zijn de ideeën van de groenen”, stelde Mahdi.
  2. ONZE OPINIE. “Waarom N-VA op het podium niet meer over migratie praat”
    PREMIUM

    ONZE OPINIE. “Waarom N-VA op het podium niet meer over migratie praat”

    Uit alle peilingen blijkt dat het één van de twee grote thema’s is voor deze verkiezingen: migratie. En toch zweeg N-VA -op één zin na- volledig over het onderwerp op haar congres. “Het wordt de beslissende gok van deze verkiezingscampagne”, schrijft hoofdredacteur Dimitri Antonissen. “Is Bart De Wever sterk genoeg om van ‘de hard werkende Vlaming moet meer geld overhouden’ de inzet te maken? En in één adem ‘dat andere thema’ én het Vlaams Belang in de schaduw te zetten?”