© AFP

Ondanks het verbod op sociale media: gasten posten stiekem toch beelden van huwelijksfeest prinses Eugenie

Het huwelijk van de Britse prinses Eugenie en Jack Brookbank was na dat van Harry en Meghan mogelijk het grootste celebrity-gebeuren van het jaar in het Verenigd Koninkrijk. En ook al was het de beroemde gasten verboden om foto’s van het feest te delen op sociale media, hield niet iedereen zich even goed aan dat verbod.

nkdr

Op één foto van in de kapel in Windsor Castle, waar het huwelijk plaatsvond, staan Eugenie en Jack elkaar liefdevol in de ogen te kijken. Op de foto’s van het feest achteraf zijn vooral de hapjes, taart en wijn te zien. Vooral de koffie-eclairs waren volgens een gast niet te versmaden: “Ze waren goddelijk. We konden ons nauwelijks concentreren op de toespraken.”

© BELGAIMAGE

Onder de aanwezige sterren waren (onder meer) Robbie Williams, Jack Whitehall, Ricky Martin en model Cara Delevigne. Die laatste kwam in een zwart maatpak waarmee ze alle kijkende fashionista’s voor zich won.

Niet alleen de gasten braken het protocol, ook de vader van prinses Eugenie, Andrew, leverde geheel tegen de voorschriften in een hilarische en emotionele speech op de receptie. Hij maakte het ene mopje na het andere en haalde ‘Barbie en Ken’-herinneringen op volgens de gasten. Hij zou ook gezegd hebben dat Eugenie en Jack “de rest van hun leven verliefd zouden zijn en heel erg geschikt zijn voor elkaar.”

Ook de bruidegom ontroerde met zijn toespraak over hoe Eugenie het licht van zijn leven was en hoe hij geen dag zonder haar zou willen doorbrengen. “Eugenie kreeg tranen in haar ogen. Het was fantastisch om iedereen zo gelukkig te zien”, zo kreeg The Mirror te horen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer