Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Tarantino's achtste langspeelfilm en nog vier andere tv-tips voor vanavond

Samuel L. Jackson in 'The Hateful Eight'.Beeld rv

Zaterdag op de buis betekent: films, films en nog eens films. Hulp nodig bij de keuzestress? Dan bent u vast iets met deze vijf tips. Nog niet overtuigd? Klik hier voor de volledige tv-gids.

The Hateful Eight

Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Premiejager John Ruth is met een voortvluchtige, Daisy Domergue genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, ex-majoor en berucht premiejager Marquis Warren en Chris Mannix, een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van het dorp te zijn.

Om 20.25 uur op VIER. 

What Women Want

Reclamemaker Nick Marshall is woest wanneer zijn baas een vrouw in dienst neemt en haar meteen tot directeur benoemt. Darcy Maguire, de dame in kwestie, krijgt de opdracht reclamecampagnes uit te werken die specifiek op vrouwen gericht zijn. Wanneer Nick die avond in bad een elektrische schok krijgt, komt hij tot de ontdekking dat hij opeens de gedachten van vrouwen kan horen.

Om 21.55 uur op VTM. 

Prometheus

2100. Een team wetenschappers ontdekt een patroon in de eeuwenoude afbeeldingen in grotten over heel onze planeet. Ze menen dat dit patroon een melkwegstelsel in kaart brengt waar een planeet als de onze bestaat.

Om 20.35 uur op Q2. 

Upside Down

Adam is een gewone jongen in een buitengewoon universum. Hij leidt een bescheiden bestaan, maar koestert romantische ideeën. Hij droomt van een meisje dat hij lang geleden ontmoette: Eden. De twee groeiden uit elkaar, maar nu tien jaar later is Adam vastbesloten haar opnieuw voor zich te winnen.

Om 22.10 uur op Vitaya.

Ida

Polen, 1962. Anna staat op het punt om haar geloften af te leggen bij de kloosterschool waar ze ooit werd opgenomen als wees. Maar alles verandert wanneer blijkt dat ze nog familie heeft: Wanda, de zus van haar moeder. Voordat ze haar geloften kan afleggen, begint ze samen met Wanda een zoektocht naar haar verleden.

Om 23.35 uur op Canvas.