EPA
Volledig scherm
© EPA

Dominee Brunson ontvangen door president Trump: "Je bent voor ons allemaal erg, erg bijzonder"

De Amerikaanse dominee Andrew Brunson is aangekomen in Washington nadat hij een dag eerder werd vrijgelaten in Turkije. Op televisiebeelden was live te volgen hoe Brunson, nog binnen de 24 uur na zijn vrijlating, ontvangen werd door de Amerikaanse president Donald Trump in het Witte Huis. "Je bent voor ons allen erg, erg bijzonder", aldus Trump tegen Brunson.

26 reacties

  • edy dams

    5 jaar geleden
    die pastoor zou beter zijn ogen eens open doen.
  • eddie deleener

    6 jaar geleden
    Geen woorden maar daden....hij doet het toch weer, laat hem maar doen.
  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Trump de beste president ooit. Afwachten waar Amerika zal staan na zijn 4-8 jaar regeren. Dan zullen we pas kunnen zeggen " Trump de beste president ooit " of Trump het ergste wat Amerika kon overkomen. Nu is dat nog véél te vroeg om een objectief oordeel te vellen.
  • Foexie

    6 jaar geleden
    Een gebed om trump verstand te geven?! Daar gaat God zijn werk mee hebben. En dan vraagt hij om 1 vraag te mogen stellen: voor wie heb jij gestemd? Wat een eegotripper. @declerque: trump machtig? De beste grap van vandaag. Wees maar zeker dat ze daar een stevige prijs voor betaald hebben achter de schermen. Maar dat zullen wij mss nooit weten. Alleen afwachten wat de Turken binnenkort gaan krijgen.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Erdogan toch klein gekregen, zo zie je toch maar weer hoe machtig Trump is.