Bart Somers.
Volledig scherm
Bart Somers. © BELGA

Somers reageert na sneer De Wever: "Met uitspraak vernedert hij zijn eigen mensen. Hij zet hen compleet voor schut"

De steek die Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zaterdag aan zijn Mechelse ambtsgenoot Bart Somers (Open Vld) gaf, doet die laatste af als "zenuwachtigheid over de positieve Mechelse aanpak".

108 reacties

  • Andre Wouters

    5 jaar geleden
    Mechelen hééft ongeveer 86000 inwoners en een stadsschuld van 3000€ per inwoner. Dan kan iedereen burgemeesterke spelen hė.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Wat is dat nu voor een onzinnige uitleg van Somers. De man heeft zich geliefd gemaakt bij de Mechelaars door hen veel te geven. Maar daar hangt een kostenplaatje aan vast, zijn gemeente draagt de grootste schuldenlast. Cru gezegd heeft Somers zijn populariteit verworven op de kap van zijn kiezers. Maw. hij is een tweede Stevaert, voor wie ook alles gratis was. "Geld lenen kost ook geld".
  • Paul Vanmaldeghem

    6 jaar geleden
    Somers heeft een beetje teveel gevoel voor dramatiek. Hij zet zichzelf zo dik in de verf dat je zijn originele kleur niet meer ziet. De stadsfinanciën in Mechelen staan op een recordschuld sinds hij er de plak zwaait. Hij koopt weerstand af met schuldenbergen die de volgende generaties zullen mogen betalen. Zo is het gemakkelijk om populair te zijn.
  • Pierre De Bie

    6 jaar geleden
    Ben al heel vroeg gaan kiezen, waarom werd mijn eerste kaart niet aanvaard? Daaraan kun je zien hoe corrupt kiezen met de computer wel is tegenover stemmen met potlood en papier zoals vroeger. Hoog tijd dat men controle uitvoerd in al de kieslokalen!!!
  • jean moerenhout

    6 jaar geleden
    Somers heeft wel voor een historisch diep financieel gat gezorgd. De inwoners zullen weer moeten bij betalen.