VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Antwerpse lijsttrekkers blikken terug op bikkelharde verkiezingsstrijd: "Veel slagen onder de gordel"

De Antwerpse lijsttrekkers namen het vanavond in het VTM NIEUWS tegen elkaar op in een laatste confrontatie voor de verkiezingen van morgen. Vooral de snoeiharde verkiezingsstrijd ging over de tongen. "Er werden veel slagen gegeven, zowel boven als onder de gordel", aldus Antwerps burgemeester Bart De Wever.

65 reacties

  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    Fanny Loobuyck zegt: B De Wever wint overduidelijk het debat. Hopelijk wordt hij terug Burgermeester. Heel bekwaam.-- 1. Als de moderator sommigen nauwelijks aan het woord laat, is eraan dat winnen weinig eer te halen. - 2. Stem jij voor wie het beste kan debatteren, of voor wie het beste kan presteren? BDW verdient onze stem niet.
  • Wim De Vos

    6 jaar geleden
    Antwerpen is blijbaar de hoofdstad van de wereld geworden .
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Er is toch wel één hilarisch punt dat telkens terugkomt : "Antwerpen is een wereldstad". Als je dat hoort dan krijg je buikpijn van het lachen. Een wéreldstad ... stel je voor, van welk wereldje dan wel ? Het brein van de locale politici ?
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Inderdaad Marc De Vos. Vijf partijen die één partij en haar kiezers al decennialang uitsluiten is het toppunt van hypocrisie én van zwakte. Als we om ons heen kijken dan zien we dagelijks te resultaten. Ik zie zelfs niet meer in waarom ik mijn stem nog zou uitbrengen - geen enkele partij is het waard.
  • Kevin Noël

    6 jaar geleden
    Ik hoop op een "zwarte" zondag voor mij word het dan een "prachtige" zondag. Ik hoop dat VB het goed doet en ze volgend jaar incontournable worden.