Michael Schumacher met achter zich Willi Weber.
Volledig scherm
Michael Schumacher met achter zich Willi Weber. © AP

Man die jarenlang manager was van Schumacher komt met zeldzame, maar weinig positieve update over F1-legende: "Heb hoop opgegeven"

Formule 1Willi Weber, de voormalige manager van Michael, heeft in een interview met een Duits magazine aangegeven dat hij er niet meer op hoopt dat Michael Schumacher (49) ooit nog de oude zal worden. Sinds zijn ski-ongeluk in het Franse Méribelin 2013 is het gissen naar de toestand van de Duitse Formule 1-legende. Weber weet meer dan de fans, maar de Duitser ziet de toestand van 'Schumi' naar eigen zeggen niet meer in gunstige zin evolueren.

30 reacties

  • Leon Van der Neffe

    6 jaar geleden
    Frank Hamelers de titels voor Benetton heeft hij in '94 en '95 behaald.
  • Dirk Hofstede

    6 jaar geleden
    Allemaal makkelijk praten he als het jullie man/vader/zoon niet is !!!
  • San Pauwels

    6 jaar geleden
    Hij probeerde een vriend te helpen en kreeg daardoor zelf een ongeluk. Dat is dikke pech hebben.
  • najim udi

    6 jaar geleden
    Dat geheim doenerij past niet bij een wereldkampioen en is mensonwaardig voor zijn fans. Een groot kampioen met een triestige einde.
  • frank hamelers

    6 jaar geleden
    Leon , klopt , maar wel 5 titels Ferrari en 2 titels Benneton als ik me niet vergis ,,,@ Hanzi , hou die domme opmerking bij u . Als je er niets van kent , beledig dan de mensen niet die deze mooie en zware sport in hun hart dragen ! Denk ook als je morgen in jou auto stapt dat veel van de technieken qua veiligheid , remmen etc uit autosport komen