Bart Buysse in 2015 na het late verlies tegen KV Mechelen.
Volledig scherm
Bart Buysse in 2015 na het late verlies tegen KV Mechelen. © BELGA

Cercle Brugge wil dat degradatiestrijd van 2015 onderzocht wordt

Belgisch voetbalNa het onderzoek van het federaal parket van deze week, waarbij uiteindelijk negentien personen zijn voorgeleid bij de onderzoeksrechter, spoort Cercle Brugge de bevoegde instanties aan om een onderzoek te openen naar de wedstrijd Cercle Brugge - KV Mechelen van 15 maart 2015 op de laatste speeldag in de reguliere competitie van het seizoen 2014-2015.

45 reacties

  • Luc Neyt

    6 jaar geleden
    Die strafschop van Cercle was terecht. Wat als de scheidsrechter hem niet had gegeven. Dan was BW onterecht overgegaan. De ploeg die de laatste jaren meest reden van klagen heeft is Lierse.
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Vandermaelen zeggen die 3 namen u iets ? Bayat Siljanoski en Denis. Ja zeker ? Dacht het wel maar wie zwijgt er ??? Dus blijf maar rustig hé !!!
  • eddy terres

    6 jaar geleden
    stvv -charleroi van vorig seizoen 0-1.Golden palace beloofde voor elk doelpunt van stvv 1000euro.In de slotfase duidelijke strafschop voor stvv .Niks aan de hand volgens scheids.Raar dat daar geen reactie op gekomen is in de media.Nochtans die het onderzoek heeft in gang gestoken fan van stvv.En Roland .......niks gezien alé.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    4 oktober 2015, KVM- Anderlecht, de brusselaars missen 3 strafschoppen in het slot van de wedstrijd, is dat dan ook matchfixing?. Mischien kunnen ze de wedstrijden van de afgelopen 50 terug beoordelen.
  • Maria Wynendaele

    6 jaar geleden
    Weer Mechelen als betrokken partij in deze . Dan zijn er ook Kortrijk en Moeskroen en Eupen als niet onbesproken ploegen . Bij degradatie zou het verboden moeten zijn een stamnummer af te kopen zoals Beerschot het deed. Terug beginnen in vierde provinciale , punt uit.