Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dit huishoudproduct is misschien de verrassende oorzaak van je puistjes

Mensen met chronische acne zouden uitstekende detectives zijn. Ze doen er immers alles aan om de oorzaak (en de beste behandeling) te vinden om hun puistjes eindelijk een halt toe te roepen. En nu blijkt dat dit huishoudproduct weleens een potentiële boosdoener kan zijn.

5 reacties

  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Inderdaad, ik geloof bitter weinig van die droogtrommeldoekjestheorie. Dit is gewoon een artikel om die 'ballen' te verkopen. Droogtrommeldoekjes zijn relatief recent. Ik heb eigenlijk nooit een product tegen acne gebruikt en ik raakte er zo van af. Mijn advies: hoe meer chemie je gebruikt, hoe lastiger voor het huidherstel. Je valt je huid al aan met zeep, jongens daarbij scheerzeep en daarbovenop nog een portie 'anti-acne'... Geef de huid tijd om te genezen.
  • Michel Philippe

    6 jaar geleden
    Ik spreek van ondervinding. Wees alert als ge een cosmetica product begin te gebruiken op de reactie van uw lichaam. Het schijnt dat wasverzachter ook een reactie kan uitlokken. Een verwittigd man en vrouw is er twee waard. Het geldt zelfs voor additieven in de voeding.
  • Marc De Muyer

    6 jaar geleden
    En hoe jwam het dan dat mensen vroeger ook zvne hadden. Toen waren er geen droogkasten of van die doekjes
  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Onzin! Puistjes is een probleem dat ouder is dan de straat. Toen bestonden nog lang geen dergelijke dingen, maar toch stonden vele jongeren vol puistjes...
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Nog nooit van gehoord of gezien in de winkel.