WEST-VLAANDEREN. LDD-kamp viert monsterscore op straat in Middelkerke - Ieperse CD&V na meer dan 100 jaar naar oppositie

In 64 West-Vlaamse gemeenten hebben inwoners vandaag hun stem uitgebracht. Volg hier LIVE alle uitslagen en al het grote en kleine nieuws, rechtstreeks via onze regiojournalisten.

23 reacties

  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Ben heel blij voor meneer Dedecker,gerechtigheid geschied,die man heeft zoveel messteken in zijn rug gekregen dat het een wonder mag heten dat hij er nog altijd staat.Dikke proficiat voor uw moed en overwinning.
  • RON PLATTEEUW

    6 jaar geleden
    Proficiat Jean Marie ! je verdiend het !! oprechte politieker !
  • Freddy LINTHOUT

    6 jaar geleden
    De Koningin der badsteden krijgt het warm en is aan het verzuipen. Onenigheid, slecht bestuur en onmacht. Hoe zou dat komen dat kleinere partijen de touwtjes in handen hebben. Nu nog grotere onvrede.
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    Parlementairen die zich kandidaat stellen voor de gemeenteverkiezingen en die verkozen worden, maar dan achteraf hun zitje niet opnemen en een waarnemend mandataris aanstellen, bedriegen hun kiezers. Zij zouden eigenlijk bij wet verplicht moeten worden om hun mandaat in het parlement op te geven en het mandaat in de gemeente verplicht op te nemen.
  • J-P Deman

    6 jaar geleden
    JM, een man naar mijn hart, recht voor de vuist, slaat nagels met koppen, indertijd verguisd door partijgenoten, ooit een dorpsgenoot: een dikke proficiat. De Kortrijkzanen hebben er blijkbaar geen probleem mee dat quickie indertijd SDC een slag onder de gordel gegeven heeft.