Luc Van der Kelen.
Volledig scherm
Luc Van der Kelen. © Noortje Palmers

Onze analist Luc Van der Kelen over nederlaag van Peeters: "Een partijvoorzitter zou zijn kopstuk in de politiek moeten behoeden voor dit soort zelfmoordmissies"

Heel de dag lang loodst politiek analist Luc Van der Kelen ons door de lokale en provinciale verkiezingen. In deze liveblog deelt hij zijn bevindingen en conclusies en becommentarieert hij de stroom aan verkiezingsresultaten op geheel eigen manier.

26 reacties

  • nicole nys

    6 jaar geleden
    Is Peeters dan niet verstandig genoeg om te beseffen dat hij geen enkele kans maakte tegen De Wever ? Daar had hij toch het advies van zijn voorzitter niet voor nodig. Hij was in Antwerpen altijd de vreemde eend in de bijt. Bijna zielig hoe hij daar gisteren bijliep, totaal verslagen. Na deze vernedering zou hij beter de eer aan zichzelf houden en zich terugtrekken uit de politiek.
  • leppens victor

    6 jaar geleden
    En de SP laat een gouden kans liggen,een supertalent in eigen rangen.Laat de kleine Tobback 5 minuten zwetsen op de VRT en hij zet de meest vernederende nederlaag om in een klinkende overwinning. mvg.vanuit Veszprém.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Waarom dat cordon nog? Dat zijn mensen met een mening gedragen door vele kiezers. Dat zijn geen beesten .
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Waarom blijft men geloven dat nationale koppen verplaatsen naar steden veel kunnen opbrengen dit zijn lokale verkiezingen deze politieke zetten spuwt men in Antwerpen uit en straft men kordaat af
  • Marc De Ridder

    6 jaar geleden
    De echte afrekening komt volgend jaar.