Voorzitter stuurt clown als bijzitter wandelen.
Volledig scherm
Voorzitter stuurt clown als bijzitter wandelen. © Marco Mariotti

Het leukste van de verkiezingen: een verkiezingsuniform bij VTM en VRT, een clown als bijzitter en duizenden kiezers voor de Pokémon-lijst

Er mag al eens gelachen worden. Ook op verkiezingsdag. De dag bracht al heel wat bizarre, wenkbrauwfronsende en lachwekkende zaken met zich mee. Wij lijsten de vrolijkste verkiezingsmomenten even voor u op.

5 reacties

  • Aaron lammens

    6 jaar geleden
    Die voorzitter is jaloers omdat hijzelf niet op het idee gekomen was maar ja het is niet moeilijk dat er zo zuurpruimen bestaan he als je ziet wie er weer aan de macht komt zo zie je maar dat er ergens een stad/gemeentje ligt waar ze straks de naam mekka aan zullen geven nu de burgemeester een .... is Conclusie belgië bestaat al lang niet meer
  • floor lauvrys

    6 jaar geleden
    Die man weigerde zijn taak als bijzitter niet! De voorzitter van het kiesbureau discrimineert...
  • Bertil Smeets

    6 jaar geleden
    Klagen en zagen van de bevolking op kap van de traditionele partijen maar uiteindelijk veranderen die verkiezingen niks want het zijn de traditionele partijen die aan boord blijven. Begrijpen wie begrijpen kan.
  • jurgen s

    6 jaar geleden
    Idd, als ik de uitslagen op tv nu bekijk is het stemmen gewoon overbodig. Iedereen klaagt en zaagt maar er verandert niks. Schaf da circus af, onrealistische resultaten en de komende jaren is de teloorgang van da landje hier verder verzekerd. Proficiat iedereen.
  • Rayan El Arami

    6 jaar geleden
    Tja, ik kan die man in clownspak goed begrijpen. Heel die verkiezingen is één groot circus. En het ergste van alles is dat de doorsnee Belg kiest als een kip zonder kop en zo het land mee naar de knoppen helpt.