Bart Tommelein eist het burgemeesterschap op: "Vande Lanotte kan geen burgemeester blijven", stelt het liberale boegbeeld. "Hij is gebuisd."
Volledig scherm
Bart Tommelein eist het burgemeesterschap op: "Vande Lanotte kan geen burgemeester blijven", stelt het liberale boegbeeld. "Hij is gebuisd." © Benny Proot

OOSTENDE: Tommelein (Open VLD) eist met steun Groen sjerp op, Vande Lanotte (sp.a) wil progressieve coalitie

Bart Tommelein (Open VLD) is de grote winnaar in Oostende, maar de Stadslijst van burgemeester Johan Vande Lanotte blijft de grootste. Tommelein eist het burgemeesterschap op: "Vande Lanotte kan geen burgemeester blijven", stelt het liberale boegbeeld. "Hij is gebuisd."

19 reacties

  • Stefanie-Elisabeth Mortier

    6 jaar geleden
    Man man man.... Cd&v erbij terwijl die lager staat of vlaams belang.... Dat stinkt naar ik doe mijn zin en de kiezers dat kan ons niet schelen.... Waarom gaan wij dan nog gaan stemmen als jullie toch jullie zin doen.... Jullie maken ons kapot op alle vlakken.... En jullie vinden dat normaal.
  • Frank Vekemans

    6 jaar geleden
    Hoe kleinzielig kan, je zijn als je de NVA een ondemocratische partij noemt
  • Alain Provist

    6 jaar geleden
    Einde verhaal voor de Keizer. Tommelein heeft alle sleutels in handen.
  • Gilbert Dejonghe

    6 jaar geleden
    Hoe oneerlijk kan stemmen zijn , die met de meeste stemmen is Burgemeester . Punt .
  • Clara Roels

    6 jaar geleden
    Tommelein blijf bij je zonnepanelen, je arrogantie is er teveel aan en de grootste partij levert de burgemeester dat moet in Gent en in Oostende of kent de blauwe garde de deontologie niet