14 oktober gemeenteraadsverkiezingen

Vlaanderen vakantieland
Volledig scherm
PREMIUM
14 oktober gemeenteraadsverkiezingen Vlaanderen vakantieland © VTM / VRT

Onze journaliste keek een hele dag naar de verkiezingsshows: "Waren dit verkiezingen? Of ‘Vlaanderen Vakantieland’?"

Zaten wij zondag naar een verkiezing te kijken? Of naar ‘Vlaanderen Vakantieland’? Onze journaliste Nadine Van Der Linden stelt de vraag nadat ze urenlang joelende scoutskinderen, fietsers, plezierbootjes, kunstwerken en zorgeloze wandelaars op haar scherm zag. "Tijdens de campagne werd benadrukt waarin Vlaanderen faalt", schrijft zij. "Maar de camera’s toonden dat wij — en onze politici — al bij al op een goede plek leven."

7 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Duidelijk dat bailey voor vandaag nog niet veel op een fiets heeft gezeten ...hypocriet mens !
  • Yvan Janssens

    6 jaar geleden
    Het is waar in andere landen! In Brazilië stond op zondag 30 september 2018 1,5 miljoen man feest te vieren op het Copacabana strand van Rio de Janeiro Brazilië voor de LGBTI Parade! Het was daar dus ‘Brazilië Vakantieland’! “ De camera’s toonden dat ze daar dus al bij al op een goede plek leven!!!
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Heb paar keer geschwitched van VRT naar VTM en terug, en terug. Viel op : de eenzame, stuntelende, doodvermoeide De Vadder. Hij moest bovendien lopen van tafel naar scherm, alles moest ie doen. Niemand in de studio om hem wat euh te verlichten, tenzij Tanghe, die er slechts bij zat als pancarte. Groot verschil met het vlotte VTM, op alle vlakken superieur aan het Anker- en Eikpunt van weleer, de VRT. Mooi werk en smakelijke televisie van VTM !
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Ja en raar hé, toen Tom Van Grieken aan het woord was werd zonder aankondiging naar Somers overgeschakeld, Beck stond rood te glunderen in Brussel en Cools groen te grimassen in Antwerpen nadat ze flink op haar plaats werd gezet door de voorspelde verliezer die tot haar grote verbazing toch winnaar werd.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    lekker gewerkt in de tuin let dit mooie weer, wie slijt nu zijn gat in de zetel voor tv met zo'n weer? idd luierikken!