Bestuurder (42) in levensgevaar na zware crash tegen herdenkingsfiets dodelijk ongeval

© rr

Woensdagochtend omstreeks 8.15 uur is een bestuurder levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij met zijn wagen van de weg ging op de Deinsesteenweg in Drongen. De wagen ramde nog een ghostbike, een herdenkingsmonument voor een eerder dodelijk ongeval en reed vervolgens tegen een verlichtingspaal.

stl

Het ongeval gebeurde op de Deinsesteenweg in Drongen, ter hoogte van de Sint-Gerolfstraat. Een personenwagen die uit de richting van Gent kwam, ging van de weg af en kwam op de middenberm terecht. Hij raakte de ghostbike die daar geplaatst was, reed verder op de middenberm en raakte een verlichtingspaal. De wagen kwam tot stilstand op de pechstrook in de richting van de E40.

De bestuurder, een 42-jarige man uit Eeklo, zat een tijdje gekneld in het voertuig. Hij werd uit het voertuig bevrijd en met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert in levensgevaar.

Volgens het parket zijn er geen aanwijzingen dat er andere voertuigen betrokken waren bij het ongeval. Wel is een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen